Qui som

“Com més perfecta sigui la nostra interpretació més apropem el públic a la Bellesa”.

Sergiu Celibidache (1912-96), director d’orquestra.

Quan posem el focus sobre l’artista el seu talent brilla i l’artista ens enlluerna; quan el focus el posem en l’art aleshores l’artista il·lumina, es converteix ell mateix en el focus que fa brillar la Bellesa. Aquest focus que no enlluerna sinó que il·lumina és el focus del logo d’SCENNIC.

A través de la marca SCENNIC l’associació sense ànim de lucre Innovart organitza i promociona activitats culturals i artístiques que permetin als infants i als joves connectar amb la bellesa de l’art, expressar-se i gaudir-ne.

SCENNIC contribueix a donar als infants i joves eines per descobrir i desenvolupar els seus talents artístics; però també i sobretot vol tenir cura de la seva  intel·ligència emocional posant l’èmfasi en la qualitat humana que ennobleix totes les modalitats artístiques; d’aquí ve el lema d’SCENNIC “Un artista en cada persona, una persona en cada artista”.

Amb les activitats i iniciatives d’SCENNIC totes i tots els “Scennics” potencien el talent artístic i la creativitat, desenvolupen les habilitats socials i enriqueixen la seva visibilitat mediàtica; però alhora se’ls proporciona un bagatge formatiu sòlid i necessari per a què puguin abordar les arts escèniques com a amateurs o com a futurs professionals de la cultura.

SCENNIC l’integren persones amb formació personal i professional en el camp de les arts, amb una llarguíssima trajectòria creativa i un ampli coneixement tant del món de l’espectacle com de l’ensenyament i el lleure.

Què no és SCENNIC

Una competició entre alumnes
Un curs de preparació per a un càsting
Una especialització professional o tècnica
Una fàbrica de talents

Què és SCENNIC

Aprendre, gaudir, compartir... Passar-ho bé en un ambient d’escola familiar

Desenvolupar els talents dels joves. Gestionar emocions, èxits i fracassos.
Fer persones: descobrir valors humans a través del talent i les arts
Dansa, cant i interpretació per a tothom i a la mida de tothom
Professionals de les arts escèniques al servei de les persones

Què és SCENNIC

Passar-ho bé en un ambient d’escola familiar

Desenvolupar els talents dels joves.
Gestionar emocions, èxits i fracassos.
Fer persones a través del talent i les arts.
Dansa, cant i interpretació per a tothom.
Professionals al servei de les persones