CURS INTENSIU D’ARTS ESCÈNIQUES 2024

Curs intensiu per a nois i noies d’entre 12 i 23 anys.

Aquest estiu, més curs intensiu: 4 setmanes! Més cant, més ball, més interpretació!

Molt més Scennic!

 

Un curs obert a tothom que tingui moltes ganes d’aprendre i passar-ho molt bé, en

un ambient exigent, divertit i sa.

 

El curs intensiu d’arts escèniques d’Scennic és obert a tots els públics, sigui quin sigui el seu nivell. Un càsting inicial permet als professors establir grups per ajudar tothom a millorar la seva tècnica a partir de les seves inquietuds, talents i esforç.

DANSA

CANT

INTERPRETACIÓ

Cada dia, de dilluns a dijous de 9 a 18h i els divendres de 9 a 14h: els matins treballant disciplines d’interpretació, dansa i cant individual i coral; a les tardes workshop de preparació d’un espectacle musical original, inclusiu i participatiu que es representarà en directe i davant de públic el dia 25 de juliol al Teatre Viaró de Sant Cugat del Vallès.

Totes les sessions del curs són dirigides per actors, ballarins i cantants professionals.

 

DATES

de l’1 al 26 de juliol de 2024

 

modalitats

junior: Grup de 12 a 15 anys (matins i 2 tardes)

Els nois i noies de 12 a 15 anys poden inscriure’s al curs per setmanes. Amb ells treballarem aspectes generals de les tres disciplines d’arts escèniques del curs, prepararem un petit espectacle final cada setmana i, a les tardes, participarem en la preparació del musical de final de curs en el qual també hi actuaran els Junior.

sènior: Grup de 16 a 23 anys (matins i tardes)

A partir de 16 anys el pla del curs és encara més intensiu i treballa el desenvolupament de les aptituds escèniques de cadascú. A banda de les assignatures que s’imparteixen, a les tardes es treballa un espectacle musical original que tanca l’intensiu, dalt de l’escenari i davant de públic, la darrera nit del curs intensiu.
Per les característiques de les assignatures, activitats i workshop els grans s’han de matricular del curs sencer (les tres setmanes).

HORARI

junior:

De dilluns a divendres de 9 a 14h (i dimecres i dijous fins a les 17)

sènior:

De dilluns a dijous de 9 a 18h i divendres de 9 a 14h

PREU

junior:

155€ x setmana

sènior:

790€ el curs sencer 

*Cal abonar 100€ de prematrícula a compte de l’import total en el moment de fer la inscripció. cal penjar el justificant en el formulari.

LLOC

LA SALLE BONANOVA

· pASSEIG DE LA BONANOVA 8, 08022  bARCELONA

INSCRIPCIÓ

Inscriu-te ja al curs i viu una experiència inoblidable que centenars de nois i noies com tu gaudeixen des de 2019 amb Scennic.

Apuntat i descobreix el teu talent Scennic!